کمک به تحقق شعار سال با توانمند سرمایههای انسانی و اتصال به بازار کار از طریق مهارت آموزی

معاون آموزش سازمان آموزش فنیوحرفه ای روز پنجشنبه در همایش مدیران ستادی، استانی و رؤسای مراکز سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور در مرکز تربیت مربی توانمندسازی سرمایههای انسانی و اتصال به بازار کار از طریق مهارت آموزی را کمک شایانی به تحقق شعار سال عنوان کرد.
به گزارش روابطعمومی سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور، "سیدجمیل احمدی" گفت: اکنون ۷۰۰ مرکز دولتی و ۲۴ هزار آموزشگاه فنیوحرفهای در سراسر کشور فعال هستند که ظرفیت بزرگی برای تروج حرفهآموزی به شمار می رود.
وی با اشاره به ۱۹ گروه هدف این سازمان از جمله روستائیان و عشایر برای ارائه آموزشهای فنیوحرفهای در کشور، اظهار کرد: ما قانون نظام جامع آموزش تربیت فنیوحرفهای مهارتی را داریم که در سال ۱۳۹۶ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و مسیر خوبی را برای استقرار نظام صلاحیت حرفهای در کشور ایجاد میکند؛ در کنار این قانون اساسنامه را داریم که آن هم ظرفیت بسیار خوبی است، ضمن آنکه برنامه هفتم توسعه نیز تکالیفی را برای سازمان آموزش فنیوحرفهای و توسعه آموزشهای مهارتی پیشبینی کردهاست.
معاون آموزش سازمان حرکت به سمت کسب و کارهای جدید را از مهمترین برنامههای این سازمان برشمرد و تصریح کرد: در بحث اقتصاد دیجیتال، طبق برنامه هفتم توسعه، باید بیش از ۵۰۰ هزار شغل در کشور ایجاد کنیم؛ ما میتوانیم روش اقتصاد دیجیتال را به روستاها و مناطق محروم کمتربرخوردار کشور ببریم و از این ظرفیت در جهت توانمندسازی و توسعه کسب و کار روستاییان استفاده کنیم.
احمدی افزود: در سالهای گذشته، تفاهمنامههایی با کشورهای مختلف جهان در زمینه آموزش مربی داشتیم که باید برای صادرات خدمات فنی و مهندسی این برنامهها ادامه یابد.
همایش مدیران ستادی و استانی سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور به مدت سه روز در مرکز تربیت مربی کرج برگزار شد.
در این همایش وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رییس کمیسیون آموزش و تحقیفات مجلس شورای اسلامی، معاون رییس در اموز زنان و خانواده و معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور به سخنرانی پرداختند که از ۲ طرح ملی در خصوص ترویج مهارتآموزی در بین دانشآموزان و سایر اقشار مردم، رونمایی و ۲ تفاهمنامه همکاری در زمینه آموزشهای مهارتی، ویژه بانوان و مناطق روستایی و کمتر برخوردار کشور امضاء شد.
نظر دهید